Hozzávalók:

1 kg krumpli (bár kevesebb is elég volt nekem)
20 dkg majonéz
4 dl tejföl
1 kiskanál finomliszt
30 dkg darált hús
15 dkg sajt (leginkább trappista)
8 tojás (lehet kevesebb is)
1 kiskanál mustár
1 fej vöröshagyma
fűszerek tetszőlegesen

Elkészítés:
Feltesszük főzni a tojást, és a krumplit. Amíg ez megtörténik, az apróra vágott hagymát olajon üvegesre sütjük, majd beletesszük a darált húst, és fehéredésig sütjük, és persze fűszerezzük. Majd a mustárt, tejfölt, majonézt, tejet, a liszttel csomómentesre keverjük, és hozzáöntjük a kifehéredett húshoz, és kb. 10 percig összefőzzük.
A megfőtt tojást, krumplit szeleteljük, és egy olajjal kikent  jénai tálba helyezzük őket. Egy sor krumpli, egy sor tojás, és egy sor hús…és így tovább amíg van hozzávalónk. Tetejére sajtot szórunk, majd egy fél órára 180 fokon sütőbe tesszük.
Jó étvágyat!

Te kipróbáltad már? Írd meg, neked hogy sikerült!

Adatvédelmi szabályzat